Budapesti rendelő: +36-20-361-9530, info.tamasidr@gmail.com Kiskunfélegyházi rendelő:+36 70 626 8389, kiskunfelegyhazirendelo@gmail.com

Sajátvér kezelés

Nyomtatás Szerző : dátum : 2013-06-07 kommentek : (2)

A sajátvér kezelés során vénás vért veszünk le és izomba juttatjuk vissza. A visszajuttatott véralkotókkal a szervezet „ismerkedik”, az immunrendszer letapogatja, szignálokat küld, próbál döntést hozni, hogy idegen anyag és védekeznie kell ellene, vagy saját anyag és nincs „kötelező” teendő.

Ez a „gondolkodási idő” elegendő ahhoz, hogy a szervezet felkészüljön egy nagy támadásra, aktivizálja magát, ami egyet jelent azzal, hogy javítja a szervezet ellenállóképességét. A sajátvér kombinálható homeopátiás szerek egyidejű beadásával, oxigén dúsítással, ózon dúsítással, ultraibolya besugárzással. A sajátvér helyett adható saját szérum is, mellyel még erőteljesebb hatás érhető el. A sajátvérkezelés jótékony allergiás betegségek vagy akár csökkent immunválasz, krónikus gyulladások esetén. A kezelést általában 10-15x végezzük heti 2-3 alkalommal.

Cikk nyomtatása

Címkék:

Dr. Tamasi József

szerző

az összes cikk megtekintése
Kommentek
Voros Zsuzsanna 4 óra ago
2014-11-16

Ket het alatt 2 esetben kaptam a magas vernyomasomra. A levett minimalus vert ugyanakkor a csuklyasizomba vusszakaptam. Meg a nyakcsigolya es a fejtetofajdalmam is merseklodott. Azonban senki nem meri folytatni. Orult orvisok vannak. Csak a mekkekhatasokkal teli meregdraga gyogyszerekben hisznek. 

Válasz
szerző
Dr. Tamasi József 9 óra ago
2014-12-01

Pedig egyre inkább elismeri a konzervatív medicina is, hogy a saját vérrel történő regulációnak pozitív hatásai vannak. Évtizedek óta alkalmazom és csak jó hatását tapasztaltam. Köszönöm a hozzászólását!

Vélemény, hozzászólás?